Rebecca Carlowitz

Det här är vår fina naprapatkollega Rebecca Carlowitz!

Hon försöker hjälpa och symtomlindra alla! Rebecca söker orsaker till varför besvären uppstått. Hon jobbar med allt ifrån akuta ryggskott till att boosta personer som behöver komma igång med träning.

Hon gör det med smärtlindrings tekniker, med råd av olika slag, eller genom att lära patienter att tänka i nya banor. Det kan exempelvis vara att göra patienten uppmärksam på varför problem uppstår i rörelseapparaten! Patienterna kan vara idrottare såväl som ”vanliga” människor.

”- Jag försöker inspirera mina patienter och klienter att röra på sig i den mån de kan genom min kunskap som naprapat, PT och även som Yogalärare.
På Salkhallens naprapatklinik använder jag mig av naprapattekniker, egna träningskunskaper som jag förvärvat genom åren. Jag är hela tiden själv under utveckling i ständigt pågående utbildningar inom funktionell träning, yoga av olika slag, förlossningskurser och även anatomistudier. Jag är legitimerad naprapat och arbetar manuellt samt med akupunktur/dry needling, kinesiotejp och i viss mån samtal.”

Telefon 0708-25 87 09